fbpx
 
 
 

Lære

Profeten (fred være med ham) er Guds siste Sendebud til menneskeheten. Hva enn han gjorde var kun for Gud. Han søkte ikke materialisme, penger eller annet denne verden har å by på. Hans bestrebelser var ene og alene for Gud. Hvis man etterfølger Profeten (fred være med ham) sitt verdenssyn og kun lever for Guds velbehag, vil man utrydde fattigdom og all ondskap i denne jorden. Menneskeheten vil ikke lenger begjære denne verden, de vil begjære Guds velbehag.

Profeten (fred være med ham) er historiens beste eksempel på hvordan man skal være med andre. Han var den godeste, snilleste, mest ydmyke og beste av alle mennesker som har eksistert på denne jord. Om man lever etter hans fotspor vil verden bli et bedre sted for alle.

Profeten (fred være med ham) hadde et sunt intellekt, var alltid renslig og holdt et godt utseende. Han var sannferdig og selv hans fiender stolte på ham. Han var den modigste på slagmarken og beskjeden ved andre anledninger. Han (fred være med ham) var det beste menneske som har sitt sin fot på denne jord. Om vi lever etter hans lære vil vi selv bli fantastiske mennesker.Mennesker har i all tid stort sett trodd på en eller annen form for høyere makt og satt sin lit til denne makten. Med teknologiens framsteg er vi blitt for opptatt med verden til å reflektere over universets opphav. Det vil allikevel ikke få spørsmålet til å forsvinne; finnes det virkelig en Gud?

I all tid har folk hatt forskjellige meninger om Gud. Mange har trodd ting om Gud som strider med sunn fornuft, noe som i vår tid har ført til at mange totalt har avvist konseptet om at det finnes en skaper av universet. Derfor er det viktig å forstå Skaperens natur etter å ha vurdert det viktige spørsmålet om det finnes en Gud.

Er vi her for berømmelse og rikdom? Er hensikten med vår eksistens å få seg en partner og få barn? Er ikke livet mer enn å søke de ting som midlertidig gir oss opplevelsen av glede? Dette er spørsmål en må reflektere over. Livet er sannelig ikke bare en lek eller tidsfordriv. For å forstå meningen med livet er det nødvendig at du først anerkjenner at det finnes en skaper av dette universet. Om du har noen tvil om Skaperens eksistens, eller om noe er uklart, må du først finne ut om det finnes en Gud.

0
Delinger

Liker du artikkelen?

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

0
Delinger